• Wedstrijdlicentie

  Wedstrijdlicentie

  Om te kunnen deelnemen aan skatewedstrijden die onder regelgeving van de KNSB worden georganiseerd moet je in het bezit zijn van een KNSB-wedstrijdlicentie. Met deze licentie bij je voor, tijdens en na de wedstrijd aanvullend verzekerd voor ongevallen via KNSB.

  Om uit te proberen of deze skatewedstrijden wat voor jou zijn kan je ervoor kiezen een wedstrijddaglicentie te nemen. Deze kun je in één jaar maximaal 3x aanvragen. Wil je meer wedstrijden rijden, dan heb je een wedstrijdlicentie nodig. Deze is een jaar geldig.

  Een wedstrijdlicentie van één jaar kan alleen aangeschaft worden wanneer Radboud Inline-Skating je heeft geregistreerd als actief sporter van de KNSB. Dit doen we bij het lidmaatschap.

  Je hoeft geen extra licentie aan te schaffen als je al een licentie hebt voor het schaatsen. De licentie is nl. een heel jaar geldig. Ben je eerst met wedstrijdschaatsen begonnen, dan heeft de STG je waarschijnlijk al KNSB lid gemaakt. Je skeelert dan ook onder deze clubnaam (bijvoorbeeld) ‘STG Koggenland’ in het wedstrijdsysteem van de KNSB. (Dit kunnen wij niet aanpasssen)

  Voor de jeugd t/m 12 jaar is het al na 2x daglicentie voordeliger een wedstrijdlicentie te hebben.

  Heb je nog vragen?:  secretaris@radboud-inlineskating.nl