• Lid worden

  Lid worden

  Leuk dat je (misschien) lid wil worden van Radboud Inline-Skating!

  Op deze pagina staan de verschillende vormen van lidmaatschap omschreven. Als je lid wil worden vul dan ons online inschrijfformulier in. Wij vragen je ons te machtigen voor automatische incasso van het lidmaatschapsgeld.
  Mocht u na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben over het lid worden, mail dan uw vraag naar info@radboud-inlineskating.nl

  Lidmaatschapsvormen

  Tarieven

  Bekijk hier onze tarieven. Ook vind je op deze pagina de verschillende mogelijkheden voor financiële steun.

  Eerst even proberen?

  Je mag bij ons eerst 2x (gratis) komen meetrainen zodat je een goed beeld kan krijgen van wat een training inhoud en of dit bij jouw past. Meer info en aanmelden voor een proeftraining op deze pagina.

  Geen eigen skeelers?

  Voor de proeftraining kan je bij ons kosteloos skates lenen, en ook de nodige beschermmaterialen. Wel is het handig dit van te voren door te geven, zodat we ook kunnen zorgen dat het materiaal er is.

  Verder skates huren is mogelijk, zie de tarieven op de tarievenpagina.

  Gezinskorting

  Meerdere gezinsleden onder de 16 jaar op hetzelfde adres, korting €10,00 /jeugdlid

  Duur van lidmaatschap

  Het lidmaatschap loopt van 1 november tot 31 oktober. Skeeler seizoen 2024 loopt van 1 november 2023 tot 31 oktober 2024. Tot wederopzegging wordt het bedrag voor het nieuwe skeelerseizoen eind januari/begin februari per automatische incasso geïnd . Opzegging uiterlijk 1 oktober van elk jaar (schriftelijk of per email).

  Peildatum voor welke categorie is de leeftijd per 1 januari van elk jaar (seizoen 2024 dus de leeftijd op 1 januari 2024).

  Voor skeelerseizoen 2024 ontvangen de huidige leden een factuur begin maart indien zij nog geen machtiging hebben afgegeven voor automatische incasso.

  Nieuwe leden verzoeken we ons te machtigen voor de automatische incasso.

  Algemene folder

  Download hier de folder van Radboud Inline-Skating (let op 3.2 mb!)

  Privacy

  Lees hier meer over hoe we met uw gegevens omgaan en ons beleid ten aanzien van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

  Skaten is goed voor je

  Even je hoofd leegmaken door te sporten, lekker in de buitenlucht actief bezig zijn en sociale contacten leggen en plezier hebben met leeftijdsgenoten. Door te skaten verbeterd concentratie, conditie en ook de skate techniek is bevorderend voor de samenwerking van de hersenhelften. Zo kan het sporten uiteindelijk ook meehelpen aan betere prestaties op school.

  Skaten is goed voor calorieën verbranden. Bijna net zoveel als met joggen, maar skaten is veel minder belastend voor de gewrichten. Zie ook dit leuke artikel op de website van Margriet.