• Indoortraining

  Indoortraining

  Indoor-Training-1Na de zomertraining (tot ca. eind september) gaan veel van onze leden schaatsen. Er zijn dan geen inline trainingen meer (de weersomstandigheden in de herfst zijn niet ideaal). De locaties in Medemblik en Wervershoof worden ook gebruikt als schaatsbaan in de winter. Toch starten we in het begin van het nieuwe jaar weer met trainingen, maar dan indoor (in de zaal). Deze zijn van begin januari tot medio maart (houd de aankondiging in de gaten op de website en facebook).

  Locatie is hiervoor de Oranjehal van VVS in Spanbroek (Spanbroekerweg bij huisnummer 124, 1715 GL Spanbroek).

  We werken dan alvast veel aan techniek en behendigheid vooruitlopend op een mooi sportief seizoen. Ook is het een goede voorbereiding op het rijden van wedstrijden: in deze periode worden diverse indoorwedstrijden in Nederland, België en Duitsland gereden, waaraan je zou kunnen meedoen.

  Startende jeugd en pupillen krijgen een aparte training op het binnenterrein. Meer gevorderde rijders, wedstrijdrijders en recreanten rijden aan de buitenkant. Squads worden gezamenlijk getraind.Indoor-Training-2

  Aanvang training: Zie aankondiging op de nieuwspagina van de site.
  Bij grote belangstelling kan de training worden opgesplitst, waardoor andere tijden mogelijk zijn. Deze info word in de zaal gegeven. Of let op de website en Facebook voor aankondigingen.

  Er zijn geen extra kosten voor de indoortrainingen: deze trainingen zijn inbegrepen in het lidmaatschap.

  Trainingen worden (o.a.) door de volgende trainers gegeven: Karin Schipper en Robert Stumpel.

  Indoor-Training-3Benodigdheden in de zaal: Ook hier geld een helmplicht en raden we bescherming (hand, knie, ellenboog) aan. Neem ook een bidon mee en eventueel een inrij-jack.

  Ouders kunnen de training volgen vanaf de tribune of bijvoorbeeld een kopje koffie gaan drinken in de kantine van VVS (wanneer deze open is).

  Locatie Spanbroek
  Oranjehal van VVS
  Spanbroekerweg 124
  1715 GL Spanbroek
  The Netherlands

  Training proberen?

  Je mag bij ons eerst 2x (gratis) komen meetrainen zodat je een goed beeld kan krijgen van wat een training inhoud en of dit bij jouw past. Meer info en aanmelden op deze pagina.

  Pupillengroep-Radboud-960