Tarieven

Tarieven

Radboud Inline Skating kent diverse vormen van lidmaatschap, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom om gewoon recreatief te komen skeeleren en schaatsen.
Als je lid wil worden download dan het inschrijfformulier en mail dit ingevuld terug naar penningmeester@radboud-inlineskating.nl

 

Tarieven leden inclusief trainingen

leeftijd (1 januari) Prijs
t/m 9 jaar € 60,00
10 – 15 jaar € 80,00
vanaf 16 jaar € 110,00

Gezinnen (ouder(s) + jeugd t/m 15 jr. korting €10,00 /jeugdlid)

 

Tarieven recreanten / Vrije uren

Recreanten / Vrije uren
(vrij skaten zonder mogelijkheid tot training/instructie)
Gezin
(abonnement tbv ouders en jeugd t/m 15 jaar)
€ 35,00
Dagkaart / Leeftijd
t/m 15 jaar € 1,50
vanaf 16 jaar € 2,50
Leenmaterialen/dag
Helm, bescherming € 2,00
(knie, elleboog, hand)
Skates € 4,50
Baanhuur
(buiten reguliere openingstijden)
Alleen op aanvraag.
Bel: 06 – 40 19 80 61

Financiële steun

Veel gemeenten hebben een participatiefonds, een minimafonds, etc, voor mensen met een laag inkomen.  Inwoners kunnen bij hun gemeente een verzoek indienen voor een bijdrage in de kosten van contributie en ook sportkleding en andere materialen. De regelingen zijn per gemeente verschillend en bij veel gemeenten gericht op kinderen.

Gemeente Medemblik heeft een participatieregeling voor mensen met een een laag inkomen of vermogen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een bijdrage in de kosten van sporten in Medemblik.

Gemeente Opmeer heeft een doe mee fonds voor kinderen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een bijdrage in de kosten van sporten in Opmeer.

Gemeente Koggenland heeft een kinderkoggenfonds voor bijvoorbeeld de aanschaf van sportattributen (bijv. skeelers). Lees hier meer over de mogelijkheden voor een bijdrage in de kosten van sporten van uw kind in Koggenland.

Gemeente Hollands Kroon heeft een Doe mee fonds voor kinderen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een bijdrage in de kosten van sporten in Hollands Kroon.

Gemeente Drechterland heeft een aantal voorzieningen voor mensen met een een laag inkomen of vermogen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een bijdrage in de kosten van het sporten van uw kind in Drechterland.

Gemeente Enkhuizen heeft een sociaal cultureel participatiefonds voor mensen met een een laag inkomen of vermogen. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een bijdrage in de kosten van het sporten van uw kind in Enkhuizen.